Iedere golfer zal beamen dat golf een mooie sport is, maar de meesten zullen daaraan toevoegen dat je er niet komt zonder golflessen. Hiervoor kunt u terecht bij onze Golfpro Stefan Trip. Hij heeft al een aantal jaren ervaring als PGA Professional. Er is een gevarieerd lesaanbod, zowel voor de beginner als de ervaren golfer. Bent u al een ervaren golfer, maar wilt u uw spel verbeteren plan dan een les via de online lesagenda. U kunt een privéles nemen of een les in groepsverband. 

Om lessen in te plannen via de online lesagenda heeft u een account nodig. Registreren is eenvoudig; kies via Login/Registreer (rechts bovenin) voor 'Registreer', vul uw gegevens in en login op de lesagenda om de les te plannen.

 

Stefan Trip

06-15254016

Lesagenda

E-mail

Tarieven

 

Bent u beginner en wilt u meer weten over de golfsport dan bent u van harte welkom om op afspraak, of op één van de open dagen die we door het jaar heen organiseren, kennis te komen maken met onze club. Tijdens een open dag geven de golfpro's praktijkdemonstraties en leren geïnteresseerden de beginselen van de golfsport. Geen zin om tot de volgende open dag te wachten? Meer weten over het lesaanbod? Bekijk dan het lesoverzicht starten met golfen.

Graag tot gauw!