Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven. Er zijn damesochtenden, herenavonden, seniorenochtenden, vriendinnendagen, jeugdtrainingen, competitietrainingen en bedrijfsdagen. Kortom als u wilt kunt u bij ons de hele week terecht.

Golfbaan Martensplek ligt nabij Tiendeveen, één van de 10 dorpen die de Zuid-Drentse gemeente Hoogeveen rijk is. Martensplek is niet alleen een golfbaan; op de golfbaan vindt u namelijk ook een hotel, een restaurant en een café. Van harte welkom dus bij Golfbaan Martensplek.

Open dagen

Door het jaar heen organiseert Golfclub Martensplek een aantal Open Dagen. Op de Open Dag maakt u kennis met de golfsport en onze golfpro Gerrald Komduur, die een demonstratie geeft en u de beginselen leert van de golfsport. Aansluitend bent u in de gelegenheid zelf een balletje te slaan.

Lid worden

Op een vrij eenvoudige manier kunt u kennis maken met de golfsport. U volgt een paar lessen bij onze pro en in overleg met hem kunt u na een tijdje beslissen of de golfsport iets voor u is. Dus eerst kijken en daarna pas beslissen.

Bekijk ook de arrangementen die wij onze gasten en leden te bieden hebben!