Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven. Er zijn damesochtenden, herenavonden, seniorenochtenden, vriendinnendagen, jeugdtrainingen, competitietrainingen en bedrijfsdagen. Kortom als u wilt kunt u bij ons de hele week terecht.

Golfbaan Martensplek ligt nabij Tiendeveen, één van de 10 dorpen die de Zuid-Drentse gemeente Hoogeveen rijk is. Martensplek is niet alleen een golfbaan; op de golfbaan vindt u namelijk ook een hotel, een restaurant en een café. U bent dus van harte welkom bij Golfbaan Martensplek.

Open dagen

Door het jaar heen organiseert Golfbaan Martensplek een aantal Open Dagen. Op de Open Dag maakt u kennis met de golfsport en onze golfpro's, die een demonstratie geven en u de beginselen leert van de golfsport. Aansluitend bent u in de gelegenheid zelf een balletje te slaan.

Lid worden

Op een vrij eenvoudige manier kunt u kennis maken met de golfsport. U volgt een paar lessen bij onze pro en in overleg met hem kunt u na een tijdje beslissen of de golfsport iets voor u is. Dus eerst kijken en daarna pas beslissen.

Bekijk ook de arrangementen die wij onze gasten en leden te bieden hebben!