Wij heten u graag van harte welkom bij onze golfclub als gast, als lid of als bedrijfslid. Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven.

Er zijn georganiseerde damesochtenden, bedrijfsdagen, herenavonden, seniorenochtenden, vriendinnendagen, jeugdtrainingen, competitietrainingen, doorlopend allerhande wedstrijden, kortom als u wilt kunt u bij ons de hele week terecht.

Martensplek

Martensplek ligt nabij Tiendeveen – één van de 10 dorpen die de zuid-Drentse gemeente Hoogeveen rijk is. En Martensplek is niet alleen een Golfbaan: ‘op’ de golfbaan vindt u namelijk ook een Hotel, een Café en een Restaurant.Van harte welkom dus, bij Martensplek

Open Dagen

Door het jaar heen organiseert Golfclub Martensplek een aantal Open dagen. Op de Open dag maakt u kennis met de golfsport, onze golfpro Gerrald Komduur, welke een praktijk demonstratie geeft en u de beginselen leert van de sport, waarna u aansluitend in de gelegenheid wordt gesteld zelf een balletje te slaan.

Lid Worden

Op een vrij eenvoudige manier kunt u eerst kennis maken met de golfsport. U volgt een paar lessen bij onze Pro en in overleg met hem kunt u na een tijdje beslissen of de golfsport iets voor u is. Dus eerst kijken of het iets voor u is en dan pas beslissen.

Bekijk ook de mogelijkheden en arrangementen die wij onze gasten en leden te bieden hebben!