OPEN DAGEN 

Ook in 2024 worden er weer Open Dagen georganiseerd voor degene, die met golf wil kennismaken. Onder deskundige begeleiding van Golfbaan Martensplek en met hulp van enkele vrijwilligers van Golfclub Martensplek kunt u zelf het pitchen, chippen en putten oefenen. Deelname is gratis.

De eerstvolgende Open Dag is op zaterdag 24 augustus, aanvang 14 uur.

De andere Open Dagen vinden plaats op:

  • Zondag 15 september, aanvang 14:00
  • Zaterdag 12 oktober, aanvang 14:00

Wilt u zich vooraf aanmelden voor de Open Dag. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar receptie@martensplek.nl of te bellen naar 0528-331558.

Gemotiveerde deelnemers aan de Open Dagen op Golfbaan Martensplek bieden wij een voucher aan voor een gratis Golf Try-out. De Golf Try-out is bedoeld voor een groep van 2-4 startende golfers, die onder begeleiding van een mentor oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten uitvoeren en daarna een par-3-ronde met scorekaart lopen.

JEUGD EN GOLF

Om jonge mensen in de leeftijdsgroep van 6-16 jaar bij onze golfclub te betrekken zijn we in samenwerking met de golfpro het afgelopen jaar bezig geweest met de basisschooljeugd en het komende jaar zetten we in op de jeugd tussen de 16 en 30 jaar. Afgelopen jaar kwamen al diverse scholen naar Golfbaan Martensplek om kennis te maken met de golfsport. Dat gaat komende jaar gewoon zo door.