Tijdens de Open Dagen voor de startende golfer of degene, die met golf wil kennismaken, wordt op Golfbaan Martensplek een gratis golfdemonstratie aangeboden en begeleiden onze golfmentoren de te spelen oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten.

De eerste Open Dagen van dit jaar vinden plaats op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni a.s.

Wij zijn gehouden aan de richtlijnen van het NGF-coronaprotocol en daarom dient men vooraf te reserveren. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar receptie@martensplek.nl of te bellen naar 0528-331558.

Golfclub Martensplek heeft het geluk hulp te krijgen van enthousiaste leden, die met initiatieven komen voor uitbreiding van het ledenbestand. 16 ervaren golfers van Golfclub Martensplek hebben zich beschikbaar gesteld als mentor voor begeleiding van startende golfers.

Gemotiveerde deelnemers aan de Open Dagen op golfbaan Martensplek bieden wij een voucher aan voor een gratis Golf Try-out. De Golf Try-out is bedoeld voor een groep van 2-4 startende golfers, die onder begeleiding van een mentor oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten uitvoeren en daarna een par-3-ronde met scorekaart lopen.
Onze PGA-Pro heeft de leiding en zet zich in voor onze club met een speciaal programma voor de startende golfer. Een laagdrempelige instap wordt aangeboden, zie Starten met Golf.

Humphrey Hielckert

Mentor Coördinatie

iGolf ECLECTIC 2020
De nieuwe golfsensatie
SPEEL JOUW BESTE GOLF!

Eindelijk, we mogen de baan weer in!
Er zijn nog wel wat beperkende maatregelen en helaas zijn de meeste competities en toernooien uitgesteld of gaan dit jaar zelfs helemaal niet door. Erg spijtig natuurlijk. Ook de eerste editie van de iGolf ECLECTIC competitie heeft daardoor wat vertraging opgelopen, maar op 1 juni a.s. kan elke golfer in Nederland dan toch gaan deelnemen aan de iGolf ECLECTIC 2020 Competitie. Lees meer.....