Open Dagen

Ook in 2022 organiseren wij weer Open Dagen voor de startende golfer of degene, die met golf wil kennismaken. Op Golfbaan Martensplek wordt een gratis golfdemonstratie aangeboden en begeleiden onze golfmentoren de te spelen oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten. De Open Dagen vinden plaats op:

  • Zondag 21 augustus, aanvang 14.00 uur
  • Zaterdag 24 september, aanvang 14.00 uur
  • Zondag 16 oktober, aanvang 14.00 uur

Leden van Martensplek nodig uw buren/vrienden en familie uit. Bij aanmelding van een door u aangebracht lidmaatschap ontvangt u 10% korting op uw speelrecht.

Wij zijn gehouden aan de richtlijnen van het NGF-coronaprotocol en daarom dient men vooraf te reserveren. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar receptie@martensplek.nl of te bellen naar 0528-331558.

Golfbaan Martensplek heeft het geluk hulp te krijgen van ervaren golfers van onze golfclub. Zij hebben zich beschikbaar gesteld als mentor voor begeleiding van startende golfers.

Gemotiveerde deelnemers aan de Open Dagen op Golfbaan Martensplek bieden wij een voucher aan voor een gratis Golf Try-out. De Golf Try-out is bedoeld voor een groep van 2-4 startende golfers, die onder begeleiding van een mentor oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten uitvoeren en daarna een par-3-ronde met scorekaart lopen.

Onze PGA-Pro heeft de leiding en zet zich in voor onze club met een speciaal programma voor de startende golfer. Een laagdrempelige instap wordt aangeboden, zie Starten met Golf.

Jeugd en Golf

Om jonge mensen in de leeftijdsgroep van 6-16 jaar bij onze club te betrekken is in februari een kennismakingsmiddag georganiseerd. Golfbaan Martensplek heeft zich in samenwerking met de golfpro's en een aantal leden hiervoor ingezet. Er hadden zich voor deze dag 14 kinderen aangemeld die onder begeleiding les kregen in het afslaan op de drivingrange en het putten. De reacties waren zeer enthousiast en een aantal kinderen heeft zich al opgegeven om te lessen. Al met al een geslaagde dag. 

 

Handicart

Voor het gebruik van een eigen handicart heeft u een sticker van Golfbaan Martensplek met een jaarsticker nodig om de Golfbaan te betreden.

Factuur op jaarbasis € 150,00.