Open Dagen

Ook dit jaar organiseren wij weer Open Dagen voor de startende golfer of degene, die met golf wil kennismaken. Op Golfbaan Martensplek wordt een gratis golfdemonstratie aangeboden en begeleiden onze golfmentoren de te spelen oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten. 

Inmiddels hebben er al diverse Open Dagen plaatsgevonden. De Open Dagen waren zeer geslaagd. Van de geïnteresseerde deelnemers hebben al velen een golfles geboekt.

De eerstvolgende Open Dag is op zondag 19 september a.s., aanvang 14.00 uurIn 2021 is de laatste Open Dag gepland op zaterdag 9 oktober. Leden Martensplek nodig uw buren/vrienden en familie uit. Bij aanmelding van een door u aangebracht lidmaatschap ontvangt u 10% korting op uw speelrecht.

Wij zijn gehouden aan de richtlijnen van het NGF-coronaprotocol en daarom dient men vooraf te reserveren. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar receptie@martensplek.nl of te bellen naar 0528-331558.

Golfbaan Martensplek heeft het geluk hulp te krijgen van ervaren golfers van onze golfclub. Zij hebben zich beschikbaar gesteld als mentor voor begeleiding van startende golfers.

Gemotiveerde deelnemers aan de Open Dagen op Golfbaan Martensplek bieden wij een voucher aan voor een gratis Golf Try-out. De Golf Try-out is bedoeld voor een groep van 2-4 startende golfers, die onder begeleiding van een mentor oefenprogramma’s pitchen, chippen en putten uitvoeren en daarna een par-3-ronde met scorekaart lopen.

Onze PGA-Pro heeft de leiding en zet zich in voor onze club met een speciaal programma voor de startende golfer. Een laagdrempelige instap wordt aangeboden, zie Starten met Golf.

 

Voor het gebruik van een eigen handycart heeft u een sticker van Golfbaan Martensplek met een jaarsticker nodig om de Golfbaan te betreden.

Factuur op jaarbasis € 150,00. 

 

Leerlingen RSG Wolfsbos maken kennis met golf

In september hebben leerlingen van de hoogste klassen van de richting HAVO en VWO van RSG Wolfsbos, locatie De Groene Driehoek uit Hoogeveen, kennis gemaakt met de golfsport.

Ze waren zeer enthousiast en getalenteerd en komen graag nog eens terug.