Gasten met minimaal Hcp 54 zijn van harte welkom op onze prachtige baan. Voor het reserveren van starttijden dient u contact op te nemen met de receptie van Golfbaan Martensplek.

Tel. 0528-331558
E-mail: receptie@martensplek.nl
Of boek online

Hotelgasten
Hotelgasten mogen onder betaling van wedstrijdgeld, ook meespelen met de niet officiële wedstrijden, zoals clubavonden, damesochtenden, herenavonden en de G’Oldies. Kijk voor onze actuele golfarrangementen inclusief verblijf in ons hotel (overnachting, diner en greenfee vanaf € 147,50 p.p.) op de website van Hotel Martensplek.

Arrangementen

Voor (groeps)arrangementen, zie onze speciale arrangementenpagina.

Handicart
Gasten kunnen bij de receptie vooraf een Handicart reserveren voor € 20,00. Golfbaan Martensplek is niet aangesloten bij de Stichting Handicart. Wanneer u als lid van de Stichting echter een buggy bij ons huurt, dan komen wij u graag tegemoet in de kosten. De gereduceerde prijs voor St. Handicart kaarthouders bedraagt daarom € 10,00 voor 18 holes. Ook leden van Golfbaan Martensplek betalen € 10,00 voor 18 holes.

Vaker te gast?
Overweegt u dan eens ons maandlidmaatschap, al vanaf € 42,00 per maand (daluren abonnement) of € 77,50 per maand (onbeperkt spelen).

Bekijk alle tarieven.