Golf is een geweldig spel, maar makkelijk is anders! Toch heeft de een er wat meer moeite mee dan de ander; misschien heeft u juist al voordeel omdat u bijvoorbeeld veel aan andere balsporten heeft gedaan. Voor iedereen is er, naast de mogelijkheid om een privéles te nemen, wel een lespakket dat u op het lijf geschreven is. Schrijf u hier in voor één van onze golfcursussen.

 

Introductiecursus 

Als u wilt kennismaken met de golfsport zijn de introductielessen de ideale manier. In drie lessen leert u van onze Golfpro's de verschillende technieken zoals putten, swingen en chippen.

Lees meer.....                                                                                         

Starterscursus

Het starterspakket is de eerste stap om te leren golfen. Uiteindelijk is het doel om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (clubhandicap 54 – het voormalige GVB). Het starterspakket is de eerste stap om dat te realiseren, maar ook om te kijken of golf iets voor u is.

Lees meer.....

 

NGF Hcp 54
De opleiding handicap 54 is stap 1 en 2 van het 9-stappenplan van de NGF. Het doel is om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (handicap 54 – het voormalige GVB). Golfbaan Martensplek heeft een pakket samengesteld waarbij u als golfer opgeleid wordt om handicap 54 te behalen. Na het behalen van handicap 54 kunt u zelfstandig op een golfbaan spelen.

Lees meer.....

 

1-daagse cursus Baanpermissie 

Met deze cursus kunt u in 1 dag baanpermissie halen. De ideale manier om snel te leren golfen. Deze cursus bestaat uit 5 uren golfles, het theorie-examen en het gebruik van materiaal. Na deze cursus heb je 100% garantie dat je op de golfbaan kunt spelen (golfbaanpermissie).

Lees meer.....

 

2-daagse cursus Hcp 54

Met deze cursus kunt u in 2 dagen uw Handicap 54 (GVB) halen. De ideale manier om snel te leren golfen. Deze cursus bestaat uit 10 uren golflessen, het theorie-examen en het praktijkexamen. Na deze cursus heeft u 100% garantie dat u op de golfbaan kunt spelen (golfbaanpermissie).

Lees meer.....

 

De Martensplek Groepstrainingen

Wil jij op een vast tijdstip met een vaste groep jouw golfvaardigheden verbeteren? Met de Martensplek groepstrainingen start je een trainingscyclus van 10 trainingen met iedere training een specifiek onderdeel. Deze gezellige en leerzame trainingen worden gegeven door onze golfpro's. Informeer hiernaar via receptie@martensplek.nl.

Ik wil (beter) leren golfen!

Belangrijk!!

Geef bij het bericht aan of u zich inschrijft voor:

  • Introductiecursus
  • Starterscursus
  • NGF cursus Hcp 54
  • 1-daagse cursus Baanpermissie
  • 2-daagse cursus Hcp 54