Golf is een geweldig spel, maar makkelijk is anders! Toch heeft de een er wat meer moeite mee dan de ander; misschien heeft u juist al voordeel omdat u bijvoorbeeld veel aan andere balsporten heeft gedaan. Voor iedereen is er, naast de mogelijkheid om een privéles te nemen, wel een lespakket dat u op het lijf geschreven is. Schrijf u hier in voor één van onze golfcursussen.

 

Introductiecursus 

Als u wilt kennismaken met de golfsport zijn de introductielessen de ideale manier. In drie lessen leert u van golfprofessional Gerrald Komduur verschillende technieken zoals putten, swingen en chippen.

Download volledige omschrijving                                                                                         

Starterscursus

Het starterspakket is de eerste stap om te leren golfen. Uiteindelijk is het doel om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (clubhandicap 54 – het voormalige GVB). Het starterspakket is de eerste stap om dat te realiseren, maar ook om te kijken of golf iets voor u is.

Download volledige omschrijving

 

Opleiding NGF Handicap 54
De opleiding handicap 54 is stap 1 en 2 van het 9-stappenplan van de NGF. Het doel is om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (handicap 54 – het voormalige GVB). Golfclub Martensplek heeft een pakket samengesteld waarbij u als golfer opgeleid wordt om handicap 54 te behalen. Na het behalen van handicap 54 kunt u zelfstandig op een golfbaan spelen.

Download volledige omschrijving

 

1-daagse cursus Hcp 54 

Met deze cursus kunt u in 1 dag baanpermissie halen. De ideale manier om snel te leren golfen. Deze cursus bestaat uit 5 uren golfles, het theorie-examen en het gebruik van materiaal. Na deze cursus heb je 100% garantie dat je op de golfbaan kunt spelen (golfbaanpermissie).

Download volledige omschrijving

 

2-daagse cursus Hcp 54

Met deze cursus kunt u in 2 dagen uw Handicap 54 (GVB) halen. De ideale manier om snel te leren golfen. Deze cursus bestaat uit 10 uren golflessen, het theorie-examen en het praktijkexamen. Na deze cursus heeft u 100% garantie dat u op de golfbaan kunt spelen (golfbaanpermissie).

Download volledige omschrijving

 

 

Ik wil (beter) leren golfen!

Belangrijk!!

Geef bij het bericht aan of u zich inschrijft voor:

  • Introductiecursus
  • Starterscursus
  • NGF cursus HCP 
  • 1-daagse cursus Baanpermissie
  • 2-daagse cursus Hcp 54