Hospitality Chain

Golfclub Martensplek heeft met meerdere golfbanen een Hospitality Chain overeenkomst gesloten. Hospitality Chain houdt in dat leden van deelnemende golfclubs wederzijds tegen een gereduceerd greenfeetarief bij elkaar kunnen spelen (geldt niet voor buiten- en bijzonder lidmaatschap).

Alleen geldig van maandag t/m vrijdag. Starttijden moeten van tevoren worden aangevraagd onder vermelding van Hospitality Chain. Men dient minimaal Hcp 36 te hebben. Golfclub Martensplek is niet aansprakelijk voor verschillen in voorwaarden. Vraag vooraf naar de actuele voorwaarden wanneer je bij een Hospitality Chain golfbaan gaat reserveren.

 

Samenwerkende Golfbanen Nederland (SGNL)

Golfclub Martensplek is tevens aangesloten bij Samenwerkende Golfbanen Nederland (SGNL). Op de bij SGNL aangesloten banen kan men op alle dagen van de week, dus ook in het weekend, tegen een gereduceerd greenfeetarief spelen (geldt niet voor buiten- en bijzonder lidmaatschap). Starttijden moeten van tevoren worden aangevraagd onder vermelding van SGNL. Men dient minimaal Hcp 36 te hebben. Golfclub Martensplek is niet aansprakelijk voor verschillen in voorwaarden. Vraag vooraf naar de actuele voorwaarden wanneer je bij een SGNL golfbaan gaat reserveren.

 

Hospitality Chain SGNL
PDF – 364.9 KB 169 downloads