Golfbaan Martensplek is een A-status baan. De baan biedt vele golfliefhebbers al sinds 1991 sportieve en gezellige golfrondes, in een perfecte, natuurlijke omgeving. De baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier en heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten.

Accuratesse en precisie zijn een must! Ogenschijnlijk niet moeilijk, maar het vraagt het uiterste van de speler. Op de drivingrange (met dubbele vloer) en de par-3-baan kan naar hartenlust worden geoefend. Het clubhuis heeft een gezellige en ongedwongen sfeer. Voor een overnachting in ons hotel staan mooie kamers tot uw beschikking (zie ook onze voordelige arrangementen).

Laagdrempelig

Omdat we geen participatie kennen en slechts een klein bedrag aan entree rekenen, is onze club in vergelijking tot de meeste golfclubs zeer toegankelijk. Iedereen kan bij ons eenvoudig en voordelig kennismaken met de golfsport. We kennen geen ballotagecommissie. Gezelligheid en plezier in de sport staan bij ons hoog in het vaandel.

Reserveren starttijd

Reserveer altijd een starttijd! Dit kan persoonlijk of telefonisch bij de receptie.

Starttijden zijn om de 8 minuten. U kunt starten op hole 1 of op hole 10. De receptie bepaalt afhankelijk van de baanbezetting de mogelijkheden. 

U kunt niet verder dan 1½ week vooruit reserveren. Neem wanneer u dit toch wilt contact op met de receptie, tel: 0528 331 558.