Damesochtend

Alle vrouwelijke leden vanaf 18 jaar en met minimaal handicap 54 zijn elke dinsdagochtend van harte welkom om een onderlinge wedstrijd te spelen. Zowel ’s zomers als ’s winters. Gezelligheid en gemoedelijkheid staan voorop. Je hoeft geen ‘lid’ te zijn. Je kunt je per keer inschrijven! Heb je nog nooit een wedstrijd(je) gespeeld, schroom dan niet langer. Doe gewoon een keertje mee en ervaar de ongedwongen en vriendschappelijke sfeer voor, tijdens en na de wedstrijd. En hoe we elkaar helpen met het toepassen van de golfregels (die zeker in het begin maar ook voor velen na jaren soms nog moeilijk zijn!) en het invullen van scores in de app IntoGolf. Heb je die nog niet op je telefoon? Geen probleem ook daarbij assisteren we.

Het zomerseizoen start in maart. Tal van activiteiten staan op het programma: van clinics tot een uitje naar een andere baan tot een vriendinnendag, leuke spelvormen en er wordt “gestreden” om de Stablefordprijs. De laatste dinsdagochtend van de maand sluiten we af met een simpele maar leuke prijsuitreiking over de lopende maand en een lichte lunch. Het zomerseizoen wordt in zijn geheel afgesloten met een (ludieke) wedstrijd en een gezamenlijke uitgebreide maaltijd. In de zomermaanden wordt een kleine bijdrage van € 2,50 per keer gevraagd om de activiteiten en prijsjes te kunnen bekostigen. De wedstrijden zijn non-qualifying. 

Het winterseizoen duurt tot eind februari. Elke dinsdag zijn er wel dames die toch de winter(kou) trotseren. En wat is er mooier dan een rondje te lopen in een waterig winterzonnetje en gezamenlijk daarna (en vaak ook daarvoor) een kopje koffie te drinken in het restaurant? Deze wedstrijden zijn non-qualifying en deelname is gratis.

Heb je een ronde gelopen die je wilt laten meetellen voor je handicap en is de baan qualifiying, dan kun je altijd je score invoeren in de app van de NGF: Golf.nl. Heb je daarbij hulp nodig? Er zijn altijd wel dames die je daarbij kunnen helpen.

Inschrijven voor de damesochtend gaat altijd via de app IntoGolf. Daarin staat alle info voor de desbetreffende dinsdag. Heb je een speciale wens, typ die dan bij Opmerkingen. Daar wordt dan bij het maken van de wedstrijdindeling rekening mee gehouden. De inschrijving sluit ’s maandags om 12.00 uur voorafgaand aan de dinsdag. ’s Middags ontvang je dan een e-mail met je starttijd en je flightgenoten. Een kwartier voorafgaand aan de eerste starttijd is de briefing over bijzonderheden voor die dinsdagochtend.

Kom je ook een keer kennismaken? Wij ontmoeten je graag! En als je vragen hebt, mail dan naar ladies.martensplek@gmail.com