Ook als bedrijf kunt u bij Golfclub Martensplek terecht voor een compleet verzorgde golfdag met uw collega’s of connecties. Zo kunt u samen gezellig golfen, dineren, overnachten, vergaderen en feesten bij Golfclub Martensplek.

Golfbaan Martensplek is niet alleen een golfbaan voor ervaren golfspelers. Naast een volwaardige 18 holes baan met A-status is er óók een 9 holes Pitch & Putt golfbaan aanwezig waar iedereen (ongeacht leeftijd en golfervaring) mag golfen. Een leuke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Vergaderen

Wilt u een vergadering combineren met golf? Maak dan gebruik van de nieuwe vergaderruimte en combineer de dag met bijvoorbeeld een golfclinic.

Restaurant

Het restaurant Martensplek heeft een uitgebreide menukaart waar u kunt genieten van een heerlijke lunch en/of diner.

Feestzaal

De geheel nieuwgebouwde feestzaal is ideaal voor het geven van bruiloften, jubilea, personeelsfeesten, etc. Omgeven door de prachtige natuur en de prachtige golfbanen wordt ieder feest een bijzondere herinnering!

Hotel

Wilt u langere tijd genieten van Golfbaan Martensplek? Maak dan gebruik van een hotelkamer ‘op de baan’ in Hotel Martensplek.

Golf & business Club18deveen

Prijs op basis van minimaal 2 personen is € 990,-

Voor een extra persoon betaal je €495,- euro erbij.

Voor een aanvullend GCM clublid betaal je €350,- pp.

Alle prijzen zijn exclusief btw, NGF- en ballenpas.

Voorwaarden

Tarieven speelrecht zijn excl. NGF-contributie ( € 18,50), Onbeperkt kaarten voor drivingrangeballen (€ 20,-) en Clubcontributie (n.n.b.) op jaarbasis.
Bij aanmelding zijn leden van 18 jaar en ouder € 100,00 entreegeld verschuldigd.
Geen administratie kosten bij wijziging binnen bestaande lidmaatschapssoorten (wel is entreegeld verschuldigd als dat nog niet is voldaan).
Een lidmaatschap (jaarbetaler) wordt aangegaan voor de duur van één jaar. Deze gaat in op de “Ingangsdatum” van het aanmeldingsformulier en wordt steeds stilzwijgend met één jaar verlengd en waar nodig aangepast (bijvoorbeeld leeftijdscategorie / prijsaanpassing).
Een lidmaatschap (maandbetaler) wordt aangegaan voor de duur van minimaal twee maanden. Deze gaat in op de “Ingangsdatum” (eerste van de maand) van het aanmeldingsformulier en wordt steeds stilzwijgend met één maand verlengd en waar nodig aangepast (bijvoorbeeld leeftijdscategorie / prijsaanpassing).
Opzeggen kan tot uiterlijk vier weken voor het einde van het lopende lidmaatschap.
Een opzegging of een wijziging is pas akkoord als u hiervan een bevestiging heeft ontvangen.
Geen restitutie van contributie bij opzegging!
Opzeggingen en wijzigingen kunnen uitsluitend per email of schriftelijk worden ingediend bij het secretariaat van Golfclub Martensplek (secretariaat@martensplek.nl / Haarweg 22 – 7936 TP – Tiendeveen).
*) Studentenleden moeten hun collegekaart overleggen.
**) Buitenleden zijn leden van andere golfclubs (minimaal gelijkwaardig aan Golfclub Martensplek en bij de NGF aangesloten of golfclubs in het buitenland).
*) Bijzondere leden zijn leden die buiten een straal van 80 km van Golfclub Martensplek of in het buitenland wonen.
**) Alle leden van het Gezinslidmaatschap moeten hetzelfde woonadres hebben.