Herenavond 

De donderdagavond is gereserveerd voor alle heren van Golfclub Martensplek vanaf 18 jaar met minimaal handicap 36. De Herenavond is opgezet voor heren, die na werktijd nog graag een 9-holes wedstrijd willen spelen en aansluitend een gezamenlijke maaltijd wilden nuttigen. Men is niet verplicht om hieraan deel te nemen.

Het is een inloopavond; u kunt zich vanaf 17.00 uur inschrijven bij de wedstrijdleiding voor een 9-holes wedstrijd. Men kan tot 18.00 uur starten. Wij spelen de ene week op hole 1-9 en de andere week op hole 10-18. De wedstrijdleiding maakt de flightindeling, er wordt gespeeld in een flight van 3 personen. Kom je iets later, bel of app dan even. Wij hebben een gezamenlijke app waarin meldingen worden gedaan met betrekking tot de Herenavond; je kunt je hiervoor aanmelden.

De kosten voor deelname aan de 9-holes wedstrijd zijn € 3,00 per wedstrijd. De drankjes en het eten worden persoonlijk met het restaurant afgerekend.

Naast een 1e, 2e en 3e prijs, is er nog een prijs te winnen voor de longest, neary en natuurlijk voor de birdie! Wanneer een winnaar niet aanwezig is bij de prijsuitreiking, dan wordt de prijs niet uitgereikt.  

Afsluiting van het seizoen vindt plaats op een andere baan. De kosten voor deze dag worden voor een deel betaald uit de gezamenlijke inleg van het seizoen.