In ons Grand Café heerst een ongedwongen en hartelijke sfeer, waar je je snel thuis voelt. Je kunt er zowel binnen als buiten op het zonnige terras genieten van een vers gezet kopje koffie, een verfrissend drankje of biertje van de tap. Onze gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils. Of je nou kiest voor een bittergarnituur bij de borrel, een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner, alles wordt met dezelfde aandacht en passie gemaakt en dat proeft u!


Een feest of activiteit organiseren?
Ook daarvoor bent u bij Martensplek op de goede plek. Het Grand Café beschikt over een prachtige zaal met een eigen (deels overdekt) terras. Deze ruimte wordt uiteraard aangekleed in de stijl van het event, conform uw wensen.
De zaal, maar ook ons Grand Café, leent zich uitstekend voor de organisatie van een knallend feest, eventueel in combinatie met een smaakvol koud en warm buffet of diner, maar ook een barbecue, lunch- of uitgebreid hapjesbuffet behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk uw feest of activiteit aan te kleden met een spannend-, sportief- of hersenkrakend spel. Van idee tot uitvoering met als gezamenlijk doel uw wensen zo helder mogelijk te vertalen naar een op maat gesneden evenement.