Iedere golfer zal beamen dat golf een mooie sport is, maar de meesten zullen daaraan toevoegen dat je er niet komt zonder golflessen. Hiervoor kunt u terecht bij onze Golfpro Gerrald Komduur.
Gerrald is al sinds 2010 PGA Golfprofessional en sinds 2016 als zodanig verbonden met Golfclub Martensplek. Er is een gevarieerd lesaanbod. Zowel voor de beginner als de ervaren golfer.

Bent u al een ervaren golfer, maar wilt u uw spel verbeteren kijk dan op het tarievenoverzicht golflessen 2020 en plan een les in via de online lesagenda. Het thema van de lessen kunt u zelf bepalen, zoals uw swing, chippen, putten of bunkerslag. U kunt een privéles nemen of een les in groepsverband. 

Bent u beginner en wilt u meer weten over de golfsport dan bent u van harte welkom om op afspraak, of op één van de open dagen die we door het jaar heen organiseren, kennis te komen maken met onze club en met Gerrald. Tijdens een open dag geeft Gerrald praktijkdemonstraties en leert hij geïnteresseerden de beginselen van de golfsport.
Geen zin om tot de volgende open dag te wachten? Meer weten over het lesaanbod? Bekijk dan het lesoverzicht starten met golfen of plan een les via de online lesagenda.

Om lessen in te plannen via de online lesagenda, heeft u een account nodig. Registreren is eenvoudig; kies via Login/Registreer (rechts bovenin) voor ‘Registreer’, vul uw gegevens in en login op de lesagenda om de les te plannen.
Graag tot gauw!

 

Stel uw vraag