Golf is een geweldig spel. Maar makkelijk is anders! Toch heeft de een er wat meer moeite mee dan de ander, of misschien heeft u juist al voordeel omdat u bijvoorbeeld veel aan andere balsporten heeft gedaan. Voor iedereen is er naast de mogelijkheid om privé les te nemen, wel een lespakket dat u op het lijf geschreven is. Schrijf u hier in voor een van onze golfcursussen.

 

 

 

Starterspakket Martensplek
Het starterspakket is de eerste stap om te leren golfen. Uiteindelijk is het doel om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (clubhandicap 54 – het voormalige GVB). Het starterspakket is de eerste stap om dat te realiseren, maar ook om te kijken of golf iets voor je is.

 

 

 

Opleiding NGF Handicap 54
De opleiding handicap 54 is stap 1 en 2 van het 9-stappenplan van de NGF. Het doel is om zelfstandig op een golfbaan te kunnen spelen (handicap 54 – het voormalige GVB). Golfclub Martensplek heeft een pakket samengesteld waarbij je als golfer opgeleid wordt om handicap 54 te behalen aan het einde van de lessen. Na het behalen van handicap 54 kan en mag je zelfstandig op een golfbaan spelen.

 

 

 

Handicap (‘golfdiploma’) in 2 dagen!
Met deze cursus kunt u in 2 dagen uw Handicap 54 (GVB) halen. De ideale manier om snel te leren golfen. Deze cursus bestaat uit 10 uren golfles, het theorie-examen en het praktijkexamen. Na deze cursus heeft u 100% garantie dat u op de golfbaan kunt spelen

(golfbaanpermissie).

 

Download volledige omschrijving (PDF)

 

Ik wil (beter) leren golfen!

Belangrijk!!

Geef bij het bericht aan of u zich inschrijft voor :

  • 2-Daagse cursus
  • Handicap 54
  • Starterspakket