G’Oldies 

De donderdagmorgen is gereserveerd voor de G’Oldies; dames en heren 50+ met minimaal baanpermissie.

Van maart tot november wordt standaard* een 9-holes qualifying shotgun wedstrijd gespeeld, om de week op hole 1-9 en hole 10-18. Dagprijzen: 1e prijs - 2e prijs - 3e prijs - Longest** Dames en Heren - Tweary*** en Birdie. De maandprijs "Wolfje" is een wisselprijs voor de speler die de meeste stablefordpunten heeft gescoord (het totaal van de beste 3 scores) tijdens de "standaard" wedstrijden in de betreffende maand. De winnaar mag "Wolfje" dan een maand als headcover gebruiken. De seizoenprijs "Albatros" is voor de speler die de meeste stablefordpunten heeft gescoord (het totaal van de beste 10 scores) tijdens de qualifying wedstrijden in het seizoen.

De laatste donderdag van de maand is er voor de liefhebbers een kleine lunch na de wedstrijd. 

*) Speciale wedstrijden worden via IntoGolf aangekondigd.

Van november tot maart wordt een 9-holes non qualifying shotgun wedstrijd gespeeld op hole 1-9. Dagprijzen: 1e prijs - 2e prijs - 3e prijs.

Wanneer een winnaar niet aanwezig is bij de prijsuitreiking, dan wordt de prijs niet uitgereikt.

Inschrijven via IntoGolf bij “Wedstrijden” (voorkeur) of bij de receptie.

Melden bij de wedstrijdleiding altijd uiterlijk een half uur vóór de starttijd.
De kosten voor deelname aan de G’Oldies ochtend is € 4,00 p.p. (inclusief een munt voor een consumptie na afloop van de wedstrijd).

Wijzigingen voorbehouden.

**) De Longest met onderscheid tussen dames (van rood) en heren (van geel) is voor de speler die met zijn 1e slag op de betreffende hole zijn bal het verst slaat. Voorwaarde: De bal moet óp de fairway liggen, dus op het kort gemaaide gedeelte. Ligt je bal “verder” dan de betreffende koker staat, verplaats dan de koker naar de plek waar de bal ligt en zet je naam op het briefje in de betreffende koker.

***) De Tweary (geen onderscheid tussen dames en heren) is voor de speler die met zijn 2e slag op de betreffende hole zijn bal het dichtst bij de “vlag” slaat. Voorwaarde: De bal moet óp de green liggen. Ligt je bal na 2 slagen dichtbij de “vlag”, kijk dan op het briefje in de koker en schrijf je naam en de gemeten afstand op als er nog niets staat of als de gemeten afstand korter is. Meet de afstand in centimeters (rolmaat in de koker) van de rand van de cup tot aan de bal. Plaats de koker net buiten de green. Voor de duidelijkheid: ligt de bal al in de hole na slag 1 of 2 dan is dat geen Tweary, maar een Hole-in-One of een Birdie!