G’Oldies 

De donderdagmorgen is gereserveerd voor de G’Oldies; dames en heren 50+ met minimaal baanpermissie. Van maart tot november wordt standaard een 9-holes qualifying wedstrijd gespeeld met een "Longest"* en "Twearest"**.
In principe wordt om en om op hole 1-9 en hole 10-18 gespeeld en wordt "shotgun" gestart. Inschrijven via E-Golf4U (voorkeur) of bij de receptie is steeds mogelijk tot woensdag 12.00 uur. Zie activiteitenkalender voor het programma en de speciale wedstrijden. De laatste donderdag van de maand is er voor de liefhebbers een kleine lunch na de wedstrijd.
Melden bij de wedstrijdleiding altijd uiterlijk een half uur vóór de starttijd.
De kosten voor deelname aan de G’Oldies ochtend is € 3,00 p.p. (inclusief een munt voor een consumptie na afloop van de wedstrijd).

 

Dagprijzen
1e prijs - 2e prijs - 3e prijs - Longest Dames en Heren - Twearest en Birdies.

Wanneer een winnaar niet aanwezig is bij de prijsuitreiking, dan wordt de prijs niet uitgereikt.

 

Belangrijke data:

  • 27 mei - starttijd gaat naar 9.30 uur
  • 7 oktober - starttijd gaat naar 10.00 uur
  • 4 november - seizoenafsluiting

Wijzigingen voorbehouden.

 

*) De Longest op hole 3 of 13 met onderscheid tussen dames (van rood) en heren (van geel) is voor de speler die met zijn 1e slag op de betreffende hole zijn bal het verst slaat. Voorwaarde: De bal moet óp de fairway liggen, dus op het kort gemaaide gedeelte. Ligt je bal dichterbij de "vlag" dan de betreffende koker staat, verplaats dan de koker naar de plek waar de bal ligt en zet je naam op het briefje in de betreffende koker.

**) De Twearest op hole 8 of 11 (geen onderscheid tussen dames en heren) is voor de speler die met zijn 2e slag op de betreffende hole zijn bal het dichtst bij de “vlag” slaat. Voorwaarde: De bal moet óp de green liggen. Ligt je bal na 2 slagen dichtbij de “vlag”, kijk dan op het briefje in de koker en schrijf je naam en de gemeten afstand op als er nog niets staat of als de gemeten afstand korter is. Meet de afstand in centimeters (rolmaat in de koker) van de rand van de cup tot aan de bal. Plaats de koker net buiten de green. Voor de duidelijkheid: ligt de bal al in de hole na slag 1 of 2 dan is dat geen Twearest, maar een Hole-in-One of een Birdie!