Open dagen

Open dagen 2019

Golfclub Martensplek doet mee aan de Nationale Open Golfdagen, die dit jaar op 20 en 22 april georganiseerd worden.

Daarnaast is er nog twee keer een Open Dag, te weten:

  • Zondag 16 mei
  • Zondag 8 september

 

De Open Dagen starten om 11.00 uur en eindigen om 13.00 uur. U wordt ontvangen door het welkomstcomité, de golfleraar en twee golfcoaches van Golfclub Martensplek.

U wordt verwelkomd met een kopje koffie en krijgt informatie over golf, de golfbaan, de golfschool en de accommodatie van de Golfclub. Daarna gaat u met de golfleraar en golfcoach naar de Driving Range en de oefenbaan, waar u in de gelegenheid wordt gesteld een paar ballen te slaan en te putten. Op de golfbaan zal onze golfleraar samen met een golfcoach een korte golfdemonstratie geven van spelen in de baan op hole 1 en 2. Hierdoor krijgt u meteen een realistische indruk van het golfspel en tegelijk ziet u zelf de unieke aansluiting van de golfbaan bij de omliggende natuur. Na de oefeningen is er gelegenheid tot het stellen van eventuele vragen onder het genot van een drankje en krijgt u een informatiepakket mee.

Heeft u al enige slagvaardigheid opgedaan bij een voorgaande golfgelegenheid, dan is er de  mogelijkheid een ronde van 9 holes op de genoemde Par 3-baan te spelen met een mentor. U kunt hiervoor contact met ons opnemen zodat wij u een mentor toe kunnen wijzen.

 

Open dagen 2019 (20190102)