Golfprofessional

Mijn naam is Gerrald Komduur en ben 33 jaar. Sinds mijn 18e jaar ben ik een fanatiek golfer. Als amateur was ik lid bij golfclub Westerwolde en golfclub de Semslanden te Gasselternijveen. Hier heb ik vele clubwedstrijden en landelijke competitie gespeeld.

In 2010 ben ik gestart met de PGA Holland Golfprofessional opleiding in Tilburg en heb in deze tijd een pro-stage gelopen bij Golfclub Hooge Graven te Ommen. Na een succesvolle afronding van de PGA-opleiding in 2012 ben ik als PGA-golfprofessional werkzaam op Golfclub Westerwolde, Golfclub de Semslanden en oefencentrum de Golferij te Eelde.

Naast het lesgeven speel ik wedstrijden op de PGA Holland Tour. Met als hoogtepunten 2x een 2e plek in de Benelux Monday Tour en deelname aan het Nationaal Open in 2012, 2013, 2014 en 2016.

Mijn passie is golf en ik wil graag mijn enthousiasme en het plezier wat ik beleef aan de sport overbrengen op andere mensen. Mijn uiteindelijke doel is om u de juiste techniek aan te leren zodat u rechter, verder en met een beter balcontact de bal kunt slaan. Dit natuurlijk afgestemd op de individuele golfer.

Mijn werkdagen op Martensplek zijn woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Mijn online lesagenda kunt u vinden op de website van Martensplek of u kunt een mail sturen naar receptie@martensplek.nl of natuurlijk even langs lopen bij de receptie of bij mij persoonlijk.

Graag tot ziens op Martensplek!