Gasten

Golfclub Martensplek beschikt over een 18 holes golfbaan met A-status, en ligt in Tiendeveen (nabij Hoogeveen) bij het Natuurgebied Goudplevier en Mantingerzand.

Naast sportief en gezellig golfen biedt de omgeving ook ontspanning door het maken van fiets- en wandeltochten.

Ruim 700 leden en vele gast-spelers uit binnen- en buitenland maken gebruik van onze fraaie baan en oefen faciliteiten. De baan bestaat sinds 1991 en heeft een parkachtig karakter met boeiende waterpartijen, een uitdaging voor de beginnende en gevorderde golfer.

Grand Café – Hotel Martensplek biedt u aantrekkelijke meerdaagse arrangementen voor een sportief en gezellig verblijf (www.hotelmartensplek.nl).

Voor actuele informatie en activiteiten zie Baanstatus.

Greenfee

Gasten met Hcp. 54 zijn van harte welkom op onze prachtige baan.

Voor het reserveren van starttijden dient u contact op te nemen met de receptie van Golfclub Martensplek 0528-331558 of per mail via receptie@martensplek.nl.

Hotelgasten mogen onder betaling van wedstrijdgeld, ook mee spelen met de niet officiële wedstrijden, zoals Clubavonden, Damesochtend, Herenavond,  alsmede G’ Oldies (zie kalender).

Klik voor Greenfee tarieven

Een greenfee kaart geldt voor 1 x 18 holes.

Alle prijzen zijn exclusief oefenballenkaart.

 

Arrangementen

Grand Café – Hotel Martensplek biedt complete meerdaagse arrangementen aan.
(www.hotelmartensplek.nl)

Golfclub Martensplek houdt van april t/m oktober 1 x per maand op zaterdag een Open Dag
(zie kalender)

Handicart

Gasten kunnen bij de receptie vooraf een Handicart reserveren.
Kosten Handicart € 20,00.

Golfclub Martensplek is niet aangesloten bij de Stichting Handicart, maar als pashouder van stichting Handicart ontvangt u een reductie op onze Handicartprijs. U betaald € 10,00 voor het gebruik van een Handicart.