Weber Mannenmode Wedstrijden

Weber Mannenmode  MAANDBEKER

Maandelijks, van februari t/m december, is er een officiële 18 holes wedstrijd voor de maandprijs, genaamd “Weber Mannenmode Maandbeker”.

De Weber Mannenmode maandbekerwedstrijden worden gespeeld op de eerste zaterdag of zondag van de maand en zullen alle starten op      hole 1 en/of hole 10 met vooraf bekende starttijden.

De Weber Mannenmode maandbekerwedstrijden van april t/m oktober zijn qualifying.
Er worden de volgende spelvormen gespeeld:
Strokeplay door Heren    EGA hcp max. 18.0 witte tee                 Dames EGA hcp max. 21.0 blauwe tee
Stableford door Heren    EGA hcp 18.1 tot max. 36.0 gele tee     Dames EGA hcp 21.1 tot max. 36.0 rode tee
In de maanden februari, maart, november en december wordt er door alle spelers met maximum EGA handicap 36.0 een stableford wedstrijd gespeeld om de Weber Mannenmode – Maandprijs.

De winnaars worden bekend gemaakt op de website, de nieuwsbrief en e-golf4U.

Doelstelling van sponsor Weber Mannenmode van deze maandprijs is het verbeteren van het spelpeil!

De Weber Mannenmode voor de winnaar bestaat uit:

Een gereserveerde parkeerplaats voor het clubhuis met vermelding van de naam van de winnaar, volgend op de maand waarin de wedstrijd is gespeeld. Er is zowel voor de Strokeplay als de Stableford categorie een parkeerplaats beschikbaar.
Voor de Strokeplay wedstrijden wordt er een eerste, tweede en derde prijs uitgereikt, welke gesponsord wordt door Weber Mannenmode.
Voor de Stableford wedstrijden wordt de 1e prijs gesponsord door de Weber Mannenmode, de overige prijzen worden betaald uit de inleggelden.
Tijdens een onderlinge wedstrijd in november, in combinatie met de geplande maandbekerwedstrijd, wordt tussen de winnaars van de maandprijs (zowel Stroke- als Stablefordspelers) gespeeld voor de overall Weber Mannenmode-kampioen. De winnaars zullen in de maand februari over de gereserveerde parkeerplaats mogen beschikken.

Weber Mannenmode JAARPRIJS

Weber Mannenmode sponsort los van de Weber Mannenmode Maandprijs bovendien een JAARPRIJS. Alle spelers in het bezit van NGF (0 t/m 36) kunnen deelnemen.
Deze Weber Mannenmode jaarprijs wordt beschikbaar gesteld aan de speler, die tijdens officiële wedstrijden zijn/haar handicap het meest heeft weten te verlagen en in het lopende jaar tenminste 3 keer heeft meegedaan aan een Weber Mannenmode Maandbekerwedstrijd. De speler mag niet eerder elders een lage(re) hcp hebben gehad.
De prijs is een door de Weber Mannenmode beschikbaar gestelde Weber Mannenmode-waardebon.
De handicap berekening gaat via de officiële weg (R & H commissie), doch de uiteindelijke verlaging zal met de onderstaande factoren vermenigvuldigd worden:
Bij een verlaging tussen Hcp 20.1 en 36 wordt elke punt verlaging met 1 vermenigvuldigd.
Bij een verlaging tussen Hcp plus en 20 wordt elke punt verlaging met 3 vermenigvuldigd.
Degene met het hoogst aantal punten is de winnaar van de Weber Mannenmode Jaarprijs.
Jaarlijks wordt een prijs uitgereikt aan de speler, die tijdens de Maandbekerwedstrijden de meeste birdies behaalt. Bij gelijk aantal, wordt een play-off gehouden, tijdens de wedstrijd van november, op hole 18, tot er een beslissing valt.

HOLE-IN-ONE

Weber Mannenmode stelt een Hole-in-One prijs ter beschikking aan de speler die tijdens een Weber Mannenmode Maandbekerwedstrijd een Hole-in-one slaat.
De prijs bestaat uit een Weber Mannenmode-waardebon