Het clubhuis van Golfclub Martensplek, Hole 19, is gesitueerd in het Grand Café Hotel Martensplek, een veelzijdig horecabedrijf, gelegen op de golfbaan.

In het clubhuis wordt vergaderd, presentaties gegeven, worden regelexamens afgenomen t.b.v. het verkrijgen van het GVB, vindt de bridgecompetitie plaats en is er een wedstrijdbiljart, kortom: Hole 19 is een sociale ontmoetingsplaats voor iedereen!

In ons Grand Café heerst een ongedwongen en hartelijke sfeer, waar je je snel thuis voelt. Je kunt er zowel binnen als op het zonnige terras genieten van een vers gezet kopje koffie, een verfrissend drankje of biertje van de tap. Onze gevarieerde menukaart biedt voor ieder wat wils. Of je nou kiest voor een bitterhap bij de borrel, een eenvoudige lunch of een uitgebreid diner, alles wordt met dezelfde aandacht en passie gemaakt en dat proeft u!

 

 

Een nachtje slapen op een golfbaan? Dat kan!
Het hotel ligt op de 18-holes A-status Golfclub Martensplek. Het hotel heeft 9 comfortabele tweepersoonskamers voorzien van alle gemak en 1 drie-persoonsappartement op de begane grond.

Alle kamers op de 1e etage hebben een eigen balkon met zitje. Vanaf het balkon zie je de birdies en de eagles letterlijk en figuurlijk vliegen. En na een uitgebreid ontbijt, rolt u de trolley zo de baan op.

Teambuilding
Wil je met je team een dagje sparren en ben je op zoek naar een inspirerende- en verrassende vergaderlocatie? De multifunctionele vergaderzaal heeft naast wifi, alle benodigde aansluitingen voor het verzorgen van een optimale bedrijfspresentatie. Samen met de golfpro en een professioneel evenementenbureau kunnen wij zowel in- als outdoor clinics, workshops en activiteiten organiseren waarbij ”teambuilding” centraal staat. Samen iets ervaren of creëren verbindt.

 

 

Een feest of activiteit organiseren?
Ook daarvoor bent u bij Martensplek op de goede plek. Het Grand Café beschikt over een prachtige zaal met een eigen (deels overdekt) terras. Deze ruimte wordt uiteraard aangekleed in de stijl van het event, conform uw wensen.

De zaal, maar ook ons Grand Café, leent zich uitstekend voor de organisatie van een knallend feest, eventueel in combinatie met een smaakvol koud en warm buffet of diner, maar ook een barbecue, lunch- of uitgebreid hapjesbuffet behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk uw feest of activiteit aan te kleden met een spannend-, sportief- of hersen-krakend spel. Van idee tot uitvoering met als gezamenlijk doel uw wensen zo helder mogelijk te vertalen naar een op maat gesneden evenement.

Nieuwsgierig geworden?
Stap eens binnen en ervaar het zelf, u bent van harte welkom! Kijk ook eens op onze website, www.hotelmartensplek.nl of volg ons voor de meest actuele informatie op Facebook.