Close
Haarweg 22 7936 TP Tiendeveen
secretariaat@martensplek.nl

Ook als bedrijf kunt u bij Golfclub Martensplek terecht voor een compleet verzorgde golfdag met uw collega’s of connecties. Zo kunt u samen gezellig golfen, dineren, overnachten, vergaderen en feesten bij Golfclub Martensplek.

Golfbaan Martensplek is niet alleen een golfbaan voor ervaren golfspelers. Naast een volwaardige 18 holes baan met A-status is er óók een 9 holes Pitch & Putt golfbaan aanwezig waar iedereen (ongeacht leeftijd en golfervaring) mag golfen. Een leuke groepsactiviteit voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Vergaderen

Wilt u een vergadering combineren met golf? Maak dan gebruik van de nieuwe vergaderruimte en combineer de dag met bijvoorbeeld een golfclinic.

Restaurant

Het restaurant Martensplek heeft een uitgebreide menukaart waar u kunt genieten van een heerlijke lunch en/of diner.

Feestzaal

De geheel nieuwgebouwde feestzaal is ideaal voor het geven van bruiloften, jubilea, personeelsfeesten, etc. Omgeven door de prachtige natuur en de prachtige golfbanen wordt ieder feest een bijzondere herinnering!

Hotel

Wilt u langere tijd genieten van Golfbaan Martensplek? Maak dan gebruik van een hotelkamer ‘op de baan’ in Hotel Martensplek.