UPDATE ROND HET CORONAVIRUS

Zoals bekend mag er gegolft worden. Goed nieuws dus, voor u als golfer maar ook voor ons als baanexploitant en club. Voor de gezondheid en de veiligheid van heel Nederland en speciaal voor alle golfers, gelden naast landelijke maatregelen, ook speciale coronamaatregelen op Martensplek.
Lees voordat u gaat golfen het protocol verantwoord golfen i.v.m. coronavirus.
Lees meer.....

De vlaggen staan weer op de greens/putting- en chipping greens. Er zit een isolatiebuis om de vlaggenstok waardoor je de vlaggenstok niet hoeft aan te raken (ten strengste verboden) en de bal niet uit de hole hoeft te halen. Je kunt de bal nu wel uitholen waardoor de Golfbaan Qualifying is. Zie onderstaand filmpje.

Ook jeugdleden t/m 18 jaar moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals: 

  • Reservering via E-Golf4U voor leden of telefonisch via 0528-331558.
  • Jeugd t/m 12 jaar onder begeleiding van een ouder (niet spelend) of spelen met een direct familielid (niet ouder dan 18 jaar); liefst in een flight van 2 personen. Jeugd 13 t/m 18 jaar mag zonder begeleiding spelen in een flight van maximaal 2 personen.
  • Voor begeleiding/sparring van een mentor kan tijdig voorafgaand aan het reserveren een verzoek per e-mail gedaan worden via receptie@martensplek.nl of telefonisch via 0528-331558.
  • Verplichte melding bij de baanreceptie, waarbij men per persoon naar binnen kan.
  • Afstand houden, minimaal 1,5 meter; dit geldt niet voor kinderen onder 12 jaar onderling. Bij de receptie en op de oefenbaan zijn begrenzingen aangegeven. 
  • Wacht bij het afslaan van de tee tot de ballen van de voorgaande flight op/bij de green liggen.
  • Rekening houden met de voorwaarden, zoals gesteld in het “Protocol verantwoord sporten kinderen t/m 12 jaar en jeugd 13 t/m 18 jaar”. Lees meer...

Alle horecafaciliteiten zijn weer beschikbaar.

Neem de tijd, heb geduld en houd afstand!!!

Wij wensen u veel golfplezier.

Golfbaan en Golfclub Martensplek 

 

Op de website van de Rijksoverheid is nog meer informatie  te vinden over sport:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-per-onderwerp/sport