“GOLF DE VEILIGSTE 1,5 METER SPORT”

 

 

De baan van Golfclub Martensplek is een A-status baan. De baan biedt vele golfliefhebbers al sinds 1991 sportieve en gezellige golfrondes, in een perfecte, natuurlijke omgeving. De baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier en heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten. Het clubhuis heeft een gezellige en ongedwongen sfeer. Wilt u overnachten, dan staan mooie kamers tot uw beschikking in ons hotel. Wij heten u graag van harte welkom bij onze golfclub als lid, bedrijfslid en uiteraard als gast. Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven.

 

CORONAMAATREGELEN

Zoals bekend mag er weer gegolft worden. Goed nieuws dus, voor u als golfer maar ook voor ons als baanexploitant en club. Voor de gezondheid en de veiligheid van heel Nederland en speciaal voor alle golfers, gelden naast landelijke maatregelen, ook speciale coronamaatregelen op Martensplek.

Lees meer.....

 

 

OPEN DAGEN 

Drie prachtige open dagen zijn weer achter de rug. Er is kennis gemaakt met de drivingrange, onze mentoren die zelf ook actief golfen, een demonstratie van het spel op de baan en de gezellige horeca. De reacties waren zeer positief en we kunnen dan ook weer nieuwe leden verwelkomen.
Ook kennis maken met Golfbaan Martensplek?

16 augustus a.s. vanaf 14.00 uur is de volgende open dag!

Lees meer.....

 

 

 Vanaf heden is het mogelijk om uw lidmaatschap online met iDEAL te betalen!

Voor ons overzichtelijk en voor u gemakkelijk!

BAANSTATUS

Vlaggenstokken mogen niet aangeraakt worden! Status
Golfbaan hole 1 t/m 18 Open
Qualifying Ja
Greens Zomer
Pinpositie 4 - vlaggenstok niet aanraken!
Buggy Ja
Trolley Ja
P. & P. Golfbaan (Par-3-baan) Open
Drivingrange Open
Putting green Open
Chipping green Open
Restaurant Open
Laatste wijziging 4 augustus
Werkzaamheden