“GOLF DE VEILIGSTE 1,5 METER SPORT”

Golfbaan Martensplek is een A-status baan. De baan biedt vele golfliefhebbers al sinds 1991 sportieve en gezellige golfrondes, in een perfecte, natuurlijke omgeving. De baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier en heeft een parkachtig karakter, met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten. Het clubhuis heeft een gezellige en ongedwongen sfeer. Wilt u overnachten, dan staan mooie kamers tot uw beschikking in ons hotel. Wij heten u graag van harte welkom bij onze golfbaan als lid, bedrijfslid en uiteraard als gast. Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven.

ACTIE

€ 120,00

ACTIE

€ 120,00

CORONAMAATREGELEN

Vanaf 15 januari 2022 zijn de coronamaatregelen weer versoepelt. Wat betekent dit voor de golfsport?

 • Er mag weer met 4 personen vanaf 18 jaar in 1 flight gegolfd worden met inachtneming van de nodige afstand. 
 • Bij golflessen, clinics, trainingen en andere leervormen geldt geen maximale groepsgrootte. 
 • Clubwedstrijden binnen de club zijn weer mogelijk. Publiek is niet toegestaan. Bij voorkeur worden wedstrijdscores digitaal ingeleverd, geen shotgunwedstrijden georganiseerd en vinden er geen fysieke prijsuitreikingen plaats in verband met ongewenste groepsvorming. Het advies is om niet met meer dan 4 personen ouder dan 13 jaar samen te zijn.
 • Leden en gasten mogen de receptie alleen betreden als ze een coronatoegangsbewijs (CTB) kunnen tonen, een mondkapje dragen en 1,5 meter afstand houden. De openingstijden van de Golfreceptie van Martensplek zijn afhankelijk van de baanbezetting.
 • Ook bij gebruik van het toilet en de doucheruimte is een mondkapje en 1.5 meter afstand houden verplicht.
 • De “Koffiekamer” is open voor een ”koffie to go” o.i.d., dus afhaal!
 • Geef elkaar de ruimte en houd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten.
 • Kom alleen op afspraak of met een reservering.
 • Meldt u voor het betreden/spelen van de golfbaan bij de receptie.
 • Desinfecteer altijd goed uw handen.
 • Blijf thuis als u, of een huisgenoot, één van de volgende klachten heeft: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 °C).

Vanzelfsprekend vragen wij alle golfers de regels op te volgen.  Als we respectvol omgaan met elkaar en met elkaars gedachtengoed, dan kan iedereen zo plezierig en veilig mogelijk golfen.

BAANSTATUS

Baan
Golfbaan OPEN
Qualifying NEE/ Plaatselijke Regel E3 op de kortgemaaide delen van de baan van toepassing. Men mag de bal oppakken, schoonmaken en terugplaatsen binnen een scorekaart lengte, niet dichter bij de hole. Dringend verzoek om OP te TEEEN door de Baan!
Greens ZOMER- / WINTERGREENS
Pinpositie 3
Handicarts NEE
Trolley Vanaf maandag 13 dec. 2021 zijn draagtas of trolley met winter- hedgehogbanden verplicht
Pitch & Put Martensplek / Par-3-baan OPEN
Drivingrange OPEN
Putting green OPEN
Chipping green OPEN
Restaurant GESLOTEN
Laatste wijziging 21 januari 2022
Werkzaamheden