Welkom op onze site

En op de A-status baan van Golfclub Martensplek. De baan biedt vele golfliefhebbers sinds 1991 sportieve en gezellige golfrondes, in een perfecte natuurlijke omgeving.

Golfclub Martensplek – Sportief en Gezellig

 

Historie 18 holes Golfbaan Martensplek
Golfclub Martensplek is opgericht op 1 mei 1991. Op 24 september 2008 heeft de NGF ons de A-Status verleend. De baan is vernoemd naar de familie die vroeger eigenaar was van dit Drentse gebied dat omgeven is door een prachtige natuur met vele bossen en vennen.

Waar ligt de baan
Golfclub Martensplek ligt in Tiendeveen, een dorpje in Drenthe (nabij Hoogeveen).

Kenmerken baan
De baan wordt omgeven door het natuurgebied de Goudplevier. De baan heeft een parkachtig karakter met veel boeiende waterpartijen en schitterende vergezichten. Accuratesse en precisie zijn een must, ogenschijnlijk niet moeilijk, maar het vraagt het uiterste van de speler. Op de drivingrange (met dubbele vloer) en de 9 holes par 3 baan kan naar hartenlust geoefend worden. Het clubhuis heeft een gezellig en ongedwongen sfeertje. Voor een overnachting staan hele mooie kamers tot uw beschikking (ook voordelige combi arrangementen).

Laagdrempelig
Doordat we geen participatie kennen en slechts een klein bedrag aan entree rekenen, is onze club in vergelijking tot de meeste Golfclubs zeer toegankelijk. Een ieder kan bij ons op een snelle en voordelige manier kennis maken met de golfsport. We kennen geen ballotage commissie. Gezelligheid en plezier in de sport staan bij ons hoog in het vaandel.

Open Dagen
Door het jaar heen organiseert Golfclub Martensplek een aantal open dagen. Op de open dag maakt u kennis met de golfsport, onze golfpro Gerrald Komduur, welke een praktijk demonstratie geeft en leert u de beginselen van de sport, waarna u aansluitend in de gelegenheid wordt gesteld zelf een balletje te slaan.

Lid Worden
Op een vrij eenvoudige manier kunt u eerst kennis maken met de golfsport. U volgt een paar lessen bij onze Pro en in overleg met hem kunt u na een tijdje beslissen of de golfsport iets voor u is. Dus eerst kijken of het iets voor u is en dan pas beslissen.

Wat doen wij voor de leden
Bij ons is er het gehele jaar van alles te doen om de golfsport met elkaar te beleven. Er zijn georganiseerde damesochtenden, bedrijfsdagen, herenavonden, seniorenmiddagen, vriendinnendagen, jeugdtrainingen, competitietrainingen, doorlopend allerhande wedstrijden, kortom als u wilt kunt u bij ons de hele week terecht.

Wij zien u graag
Wij heten u graag van harte welkom bij onze golfclub als gast, als lid of als bedrijfslid.

Baanstatus

BaanOpen
Baan isNon Qualifying
Greens opZomergreens
TrolleyAlleen met “hedgehog” banden toegestaan.
BuggyNiet toegestaan
Driving rangeOpen
Par 3Open
RestaurantOpeningstijden afhankelijk van weersomstandigheden

Golfbaan

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lees verder

Gasten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Lees verder

 

Buienradar

Sponsoren


Widget not in any sidebars