Geachte competitiecoördinator,

Eén van de teams van Martensplek is in de competitie ingedeeld in een poule waarin ook één van uw teams uitkomt. Bij deze het verzoek om de informatie aan de betreffende captains door te spelen.

Wij verzoeken de captains onderling op basis van wederkerigheid nadere afspraken te maken over het voorspelen en de catering. Daar waar de NGF kosteloos voorspelen voorschrijft neemt Martensplek die richtlijn natuurlijk over. Voor de overige teams is het voorstel van Martensplek om een introductietarief van € 35,- te hanteren op basis van wederkerigheid.

De captains martensplek 2015          Naam                         Emailadres

Zondag Dames 1 27 holes               Gea Geerts                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag heren 1 27 holes                Joris Huisinga                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zondag Heren 2 27 holes                Rolf Bouwmeester        Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 1 Dames 27 holes           Mayan ruim                 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Donderdag 1 Dames 2x9                 Diny v Roon                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 1 27 holes                 Jan willem de Vries       Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 2 27 holes                 Bert Strijker                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 1 2x9 holes               Tammo Kuiper             Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 2 2x9 holes               Jan Mulder                  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 3 2x9 holes               Dick Rövekamp            Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 4 2x9 holes               Luuk Eeltjes                Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijdag heren 5 2x9 holes               Douwe v/d Werf         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Alle info over de baan vindt u op de site: www.martensplek.nl  (Klik op home)

 

Martensplek hanteert de voorgeschreven starttijden zoals in het competitiereglement van de NGF staat beschreven.

Wij wensen alle teams een sportief, succesvol en plezierig competitieverloop toe.

Met sportieve groet,

Taco Boelema
Competitiecoördinator van Martensplek