Nieuws. Prins(es) Handicap Carnaval Wedstrijd | Parking Maandbeker

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Prins(es) Handicap Carnaval Wedstrijd | Parking Maandbeker

Beste Bezoeker,

Prins(es) Handicap Carnaval Wedstrijd

Aanstaande zondag, 11 februari, wordt voor de tweede maal in successie de Prins(es) Handicap Carnaval wedstrijd gespeeld.
Dit is een 9 Holes Shotgun Vossenjacht, waarbij degene die vorig jaar zijn/haar handicap het meest heeft verlaagd, de Vos is.
Hadden we vorig jaar Prins Handicap Edwin Laurenssen, dit jaar hebben we een prinses. Floor van het Hart wist namelijk haar handicap te verlagen van 54 naar 23,5!
Verkleed komen wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht.
Na afloop is er een Stamppotbuffet. Hieraan kan ook worden deelgenomen door partner en/of kind(eren). Kosten € 10,00 voor iedereen.

CarnavalA5PARKING MAANDBEKER

Afgelopen zaterdag -3 februari- werd de Parking Maandbeker gespeeld. Zoals altijd tijdens de maanden november t/m maart was de wedstrijdvorm voor iedereen 18 holes Stableford. En gezien de nattigheid van de baan werd er alleen gespeeld op de holes 1 t/m 9, maar kon er wel uitgeholed worden op de Zomergreens.
Luuk Eeltjes had een bijzondere prijs beschikbaar gesteld voor de winnaar, namelijk een WEEKEND OF MIDWEEK WENEN. Helaas was hij zelf door de griep geveld en niet in staat om mee te spelen noch zelf de prijs uit te reiken.
Er waren 15 deelnemers en winnaar werd Hendrik Jan Lip met 35 Stableford punten. De hilariteit was groot: Het betrof namelijk niet een reisje naar de stad Wenen, maar een zak uien, een schilmesje en een pak papieren zakdoekjes in een leuke box. Van de wedstrijdcommissie kreeg hij een golfhanddoekje erbij. En natuurlijk heeft Hendrik Jan de Stableford parkeerplaats in de maand maart.
Tweede werd Gosse Akkerman met 34 punten en derde Joan Balkema met 27 punten, waarmee zij respectievelijk een golfhanddoekje en een doosje à 3 golfballetjes wonnen.
De Neary werd geslagen door Hendrik Jan Lip en de Longest ging bij de dames naar Joan Balkema en bij de heren naar Mark Ruigrok. Elk won een doosje à 3 golfballetjes.
De golfballetjes werden beschikbaar gesteld door Weber Mannenmode in Beilen, vanaf volgende maand onze nieuwe Maandbekersponsor.

 

Image2 
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing