Nieuws. Grand Café Hotel Martensplek | Golf &Business Club18deveen | Parking Maandbeker

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Grand Café Hotel Martensplek | Golf &Business Club18deveen | Parking Maandbeker

Beste Bezoeker,

Grand Cafe Hotel Martensplek

Met ingang van donderdag 1 februari a.s. bent u weer van harte welkom voor een kopje koffie, een drankje en/of een hapje in het Grand Cafe.

Met een gastvrije groet,

Team Grand Cafe Hotel MartensplekGrindpad afgesloten

Op dit moment zijn er werkzaamheden gaande aan het grindpad van en naar de Golfbaan. De weg is volledig afgesloten en daarom is het niet mogelijk om de golfbaan te bereiken via de Hoogeveenseweg! Wilt u hier rekening mee houden tijdens uw bezoek aan de Golfclub.

Bvd.Nieuws van Golf&Business Club18deveen

Met een goed gevoel kijken we terug op de activiteiten, die georganiseerd zijn voor de Golf&Business Club18deveen van onze golfclub in 2017.

Op dit moment zijn negentien bedrijven, met 30 personen, lid van de golf & businessclub. Ons doel voor dit jaar is het verwelkomen van nog eens tien bedrijven, waardoor het aantal leden uitkomt op vijftig.

Het programma voor 2018 ziet er globaal als volgt uit:

-          Een bedrijvencompetitie, samen met de golfclub Exloo, wordt georganiseerd; start op 13 april. Er wordt drie keer gespeeld op de baan in Exloo en twee keer op de baan van Martensplek. De bedrijvencompetitie vindt plaats op vrijdagen in april, mei, juni, september en oktober.

-          Een noordelijke business- en golfdag wordt gehouden op de golf- en countryclub Lauswolt te Beetsterzwaag. Deze dag wordt georganiseerd door de businessclubs van de golfclub De Compagnie uit Veendam, de golfclub Exloo, het golfpark Sandur uit Emmen, de golf- en countryclub Lauswolt uit Beetsterzwaag en de golf & business club Martensplek

-          In plaats van de inloopdagen op maandag kunnen nu alle business leden van onze golf & business club gratis spelen op de golfbaan van de golfclub Exloo.

In het winterseizoen wordt er drie keer een samenkomst georganiseerd in samenwerking met Kiribowling te Hoogeveen voor de businessleden van de golfclub Martensplek en de golfclub Exloo in het bowlingcentrum te Hoogeveen.

Voor meer informatie over de golf & business club 18deveen (lidmaatschapsprijs, speelrecht, business dag voor uw relaties en gebruik van vergaderruimtes ed) verwijzen wij u graag naar de folder, die voor belangstellenden ligt bij de receptie van de golfclub Martensplek.

Mirjam Geerts

Johan de Noord

< winnaar bedrijvencompetitie 2017 Martensplek / Exloo: Kiri Group >Parking Maandbeker

 

MAANDBEKERWEDSTRIJDAanstaande zaterdag (3 februari) wordt de Parking Maandbekerwedstrijd gespeeld.


Na jaren van trouwe sponsoring is Kiri Casino & Bowling Center hiermee gestopt. Gelukkig is er een nieuwe sponsor gevonden en gaat vanaf maart Weber Mannenmode in Beilen de Maandbekerwedstrijden sponsoren. We heten onze nieuwe sponsor van harte welkom en bedanken hem al op voorhand.


Deze maand is er een bijzondere 1e prijs, namelijk EEN WEEKEND OF MIDWEEK WENEN, beschikbaar gesteld door Luuk Eeltjes. Daarnaast heeft Weber Mannenmode Beilen golfballetjes beschikbaar gesteld voor de Neary en de Longest Dames plus Heren.


De wedstrijdvorm is Stableford en er kan worden ingeschreven tot donderdag 1 februari 12.00 uur via de receptie of e-golf4u. De wedstrijd start zaterdag om 11.00 uur op hole 1. Er wordt gespeeld in flights van drie personen en ingedeeld op gemiddeld handicap.

Het inschrijfgeld à € 5,00 is inclusief een broodje o.i.d. na afloop van de wedstrijd.
Daarnaast is er een 'Birdiepot' à € 2,50 en een 'Eaglepot' à 50 eurocent (beide niet verplicht)
     

De wedstrijdcommissie                                                                     
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing