Nieuws. Maandmenu juni | Live muziek | Activiteiten juni | Open Dag | Clubwedstrijd voor grootvaders

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:Maandmenu juni | Live muziek | Activiteiten juni | Open Dag | Clubwedstrijd voor grootvaders  

Beste Bezoeker,


live muziek 11 juni

Pak je agenda, haal de blue suède shoes & petticoat vast uit de kast en app je vrienden want….zondag 11 juni aanstaande gaan we een onvervalst rock ’n roll feestje vieren in Grand Café – Hotel Martensplek. En dat doen we buiten, onder de veranda, met een swingend liveoptreden van Chick & Roosters (formerly known as: The Hurricanes).
Deze legendarische Achterhoekse band is in 1961 opgericht, bestaat grotendeels nog uit de originele bezetting en is daarmee een van de langst be
staande Rock ‘n Roll bands in Nederland. Dit feestje mag je niet missen!

Aanvang 15.30 uur en de toegang is GRATIS..Activiteiten juni

De komende weken staan de volgende activiteiten op het programma:

Zaterdag 10 juni - Open dag 

Zondag 11 juni - D-day Open met live muziek na afloop (start wedstrijd 10.00 uur Hole 1 - u kunt zich hiervoor nog inschrijven via E-Golf4U)
                        start live muziek 15.30 uur (veranda / terras)

Vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni - Clubkampioenschappen Strokeplay. U kunt zich hiervoor nog inschrijven via E-Golf4U.

Zondag 18 juni - Vaderdagwedstijd (meer info volgt zsm)

 Open Dag 10 juni a.s.

Beste Leden,

Aanstaande zaterdag is er weer een Open Dag bij Golfclub Martensplek. De ideale gelegenheid om mensen kennis te laten maken met de Golfsport. 

Wellicht kent u nog iemand in uw vrienden- / kennissenkring wie u graag zou willen uitnodigen voor deze kennismaking. U kunt in uw uitnodiging de volgende informatie doorgeven:

 

Zaterdag 10 juni

13.30 uur ontvangst met koffie / thee in het Grand Cafe

14.00 uur start clinic door / met Golf Pro Gerrald

15.00 uur start Par3 ronde

16.00 uur (ca.) einde

Tijdens de open dagen van Martensplek zullen er diverse mentoren aanwezig zijn om de gasten wegwijs te maken binnen de club. Ook is onze Golf Pro aanwezig om samen met de gasten de clinic uit te voeren.  

 

 Clubwedstrijd voor Grootvaders

Clubwedstrijd voor Grootvaders

 

Op woensdag 14 juni wordt de jaarlijkse clubwedstrijd georganiseerd voor grootvaders die donateur zijn of wellicht willen worden van de Old Granddad Club. De beste grootvaders kunnen zich plaatsen voor de regio finale die dit jaar op 12 juli wordt gespeeld op De Gelpenberg.

Opgave voor de Clubwedstrijd kan via EGolf4U. In principe kan iedere grootvader zich aanmelden voor de wedstrijd, echter alleen donateurs komen in aanmerking voor de prijzen en de plaatsing. Maar omdat de OldGranddad Club graag zoveel mogelijk donateurs aan zich wil binden wordt deelname op prijs gesteld. Kijk voor nadere informatie eens op de site: www.oldgranddad.nl

 
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing