Nieuws, Opgave Najaarstour 2017 | Verslag: Golf & Businessclu 18deveen | Bedankt!! | maandmenu september

 

Newsheader
  Martensplek nieuwsbrief

Onderwerp:  Opgave Najaarstour 2017 | Verslag: Golf & Businessclu 18deveen | Bedankt!! | maandmenu september

Beste Bezoeker,

Opgave Najaarstour 2017

Najaarstour 2017

 

Dit najaar kunt u weer meedoen aan de Najaarstour, een laagdrempelige officiële NGF competitie voor teams ongeacht het niveau, zij het wel voor spelers met een EGA handicap van maximaal 36. Het getal 4 is de kern: 4 spelers, 4 teams in een poule en tenminste 4 zondagen. De speeldata zijn 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober en 5 november, met een finaledag voor de poulewinnaars op 12 november, alles in 2017. Er wordt gestart om 11.00 uur. De greenfee bedraagt maximaal € 35, ongeacht op welke baan u speelt. Elk team is eenmaal ontvangend team, maar speelt gewoon mee.

De teamsamenstelling is helemaal vrij. Er mogen dames- en herenteams meedoen, en er mag in gemengde teams worden gespeeld. Er is geen leeftijdsgrens. Er hoeven vooraf geen namen te worden opgegeven, er mag elke keer in een andere samenstelling worden gespeeld. De spelvorm is 18 holes Stableford met handicapverrekening.

Uiterlijk 4 oktober a.s. moet het aantal deelnemende teams van GC Martensplek worden aangemeld bij de NGF. U kunt zich individueel of met een groep opgeven bij de Receptie. U krijgt dan het competitiereglement toegestuurd.

Ik voorspel een heel mooi najaar, dus doe mee!

Marius Breukink

NGF coördinator

Verslag: Golf & Business club18deveen

Golf & Business club18deveen

Driekwart jaar geleden is de nieuwe Golf & Business club18deveen opgericht. Gestart is met vijf leden. In de eerste maanden van het jaar is hard gewerkt aan de inrichting van de Golf & Businessclub 18deveen: inhoud lidmaatschap, tarieven, jaarprogramma, sponsormogelijkheden en faciliteiten van het Grand Café Martensplek. Voor het begin van het golfseizoen, 1 april 2017, was alles gereed. Nu een half jaar verder is het goed om terug te blikken en vooruit te kijken.

De Golf & Businessclub 18deveen telt op dit moment zestien bedrijven en zevenentwintig leden. Een geweldige prestatie, waar we allemaal trots op zijn. We gaan op voor nog minimaal vier bedrijven en acht leden dit jaar. Op 9 oktober a.s. vindt de Bedrijven/Sponsor dag plaats waar aspirant leden ook van harte welkom zijn. Interesse? Meld je aan bij de receptie van de Golfclub Martensplek.

De bedrijvencompetitie kent haar laatste wedstrijd op maandag 18 september a.s. deze competitie wordt georganiseerd in samenwerking met de golfclub Exloo: negenentwintig bedrijven hebben zich hiervoor aangemeld en nemen elke competitiedag deel met twee golfspelers. Na vier wedstrijden zijn het de Kiri Group bv (248 stableford punten), Prins Schilderwerken (246), Paas Bouwadvies (239) en Indexus Vermogensbeheer (235), die op de laatste dag gaan strijden om de finale prijzen. Ieder strijdt nog voor de dagprijs.

Het jaar wordt sportief afgesloten met een wedstrijd in november, op de baan van de Golfclub De Compagnie te Veendam. Leden van de Businessclubs van Martensplek, Exloo, Veendam en Parc Sandur uit Emmen strijden dan tegen elkaar en maken na afloop uitgebreid contact met elkaar.

In november wordt een speciale avond belegd voor de huidige en toekomstige leden van de Golf & Business club18deveen.

Bent u benieuwd naar deze avond en de informatie over het lidmaatschap van de Golf & Business club18deveen bel dan naar de receptie van de Golfclub Martensplek : 0528 331558 en vraag naar Mirjam (sloeg in de laatste wedstrijd de Neary & Longest) of naar Miranda.

Johan de Noord

Voorzitter werkgroep Golf & Businessclub 18deveen

Bedankt!!

Beste leden,

Langs deze weg willen wij een ieder, die gister aanwezig is geweest, van harte bedanken voor zijn of haar aanwezigheid!! Mede dankzij jullie was het een geweldig evenement!

Met een hartelijke groet,

Theo en Roelien Mol
Team HCR

Mede namens mijn echtgenote kunnen wij dit geheel beamen. Het was fantastisch en verukkelijk voor 114 personen !!

Feiko en Diny van RoonMaand menu Grand Cafe - Hotel september

Ons maandmenu voor september 2017 is:

Mixed Grill, geserveerd met een frisse salade, krokant gebakken friet en diverse sausjes. 
Golfclub Martensplek | Haarweg 22, 7936 TP Tiendeveen | Tel.: 0528 33 15 58 | Fax: 0528 33 14 77 | www.martensplek.nl
Powered by AcyMailing